De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door Het Rendement. Ondanks onze inspanningen kan Het Rendement niet garanderen dat de informatie altijd volledig, juist en actueel is. De informatie op deze website wordt aangeboden als algemene informatie en mag niet worden beschouwd als specifiek advies of aanbeveling.

Het Rendement is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Elk gebruik van de informatie verkregen via deze website is volledig voor eigen risico van de gebruiker. Het Rendement aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte of gevolgschade die kan ontstaan uit het gebruik van de informatie op deze website of de onbeschikbaarheid van de website.

Externe links die op de website van Het Rendement worden verstrekt, zijn enkel voor het gemak van de gebruiker. Het Rendement heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het functioneren van deze externe sites. Het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring van de site door Het Rendement.

Het Rendement is niet verantwoordelijk voor enige inhoud die door gebruikers van de website wordt geplaatst of verzonden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot dergelijke inhoud wordt door Het Rendement afgewezen.

Door gebruik te maken van deze website, erkent de gebruiker deze disclaimer te hebben gelezen en gaat hij/zij akkoord met de voorwaarden.